Home

Társadalmi szerepvállalás

Nagy hangsúlyt fektetünk a nem profitszerzési céllal történő támogatásra. Elsősorban a sport területén vállaltunk fel támogató szerepet, ezen belül is a magyar jégkorong sportot szeretnénk támogatni, a lehető legtöbb féle módon.

Ügyvezetőnk Kiss Zsolt 2009. november óta tölti be a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány felügyelő bizottságának elnöki tisztségét. Az alapítvány célja, hogy támogassa a régióban a jégkorong sport utánpótlás nevelést, illetve biztosítsa a Zalaegerszegi Jégcsarnok gazdaságos működését.

Ezen célok eredményeként, az idei évben az Alapítvány megvásárolta a Zalaegerszegi Jégcsarnokot, felvállalta működtetését, illetve biztosítja a jég tömegsport lehetőségét a régióban.

Külön büszkék vagyunk arra, hogy biztosíthatjuk a csarnokban folyó munkát, 4 korosztályban a magyar jégkorong utánpótlás számára, akik ezt kitűnő eredményekkel viszonozták.

A Zalabest Kft. évi 2-4 millió Ft anyagi támogatást nyújt az Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány számára. Az anyagi támogatás mellett kiemelt fontosságú a társadalmi munkavállalás, több munkatársunk is érintett szülőként a jégkorongsportban, ők a szülői munkaközösség aktív tagjai, operatív feladatokat vállalva.

Zalabest Kft. szakmai előélete

A Zalabest Kft. 1999 őszén alakult, mint magánnyomozó iroda. Sajnos ilyen jellegű információ és adatgyűjtésre vidéken nincs megfelelő fizetőképes kereslet. Kerestük az újabb lehetőségeket és arra a megállapításra jutottunk, hogy a követelés behajtási piacon kell a cégünket bevezetni, így 2007-től a magánnyomozási tevékenységet felváltotta a követeléskezelés.

Bővebben: Zalabest Kft. szakmai előélete

Munkastílusunk

Munkastílusunk

 

Zalabest Kft elsődleges célja, hogy Megbízónk elvárásainak legmagasabb szinten megfeleljen. Ügykezelés során a szakmára vonatkozó jogi és etikai szabályokat betartjuk, munkánkat törvényi szabályozásoknak megfelelve végezzük.

Munkavégzésünk középpontjában a Megbízó áll, az adóst Ügyfélként kezeljük.

Bővebben: Munkastílusunk