Home

Magunkról...

A Zalabest Kft fő profilja az elmaradt követelések kezelése, behajtása. Ezen a területen több éve sikeresen működünk együtt pénzintézetekkel, faktorcégekkel a teljes adminisztratív behajtási folyamatot vállalva. Kezelt ügyleteink között szerepelnek felmondott és nem felmondott, személyi illetve ingatlanfedezettel biztosított követelések is.

Vállalkozásunk adminisztrációs központja Zalaegerszegen található. Személyes felkeresői hálózatunk országos lefedettséget biztosít.

Zalaegerszegi irodánkból bonyolítjuk a felszólító levelek küldését, a telefonos ügykezelést és az ezzel járó adminisztratív feladatok teljes körű ellátását.

Személyes felkeresőink rövid határidőn belül az ország bármely pontjára eljutnak, hiszen hálózatunkat hazánk teljes területét lefedve építettük fel.

Fontos számunkra, hogy minden munkatársunk maximális szakmai hozzáértéssel végezze feladatát, hiszen munkánk minősége dolgozóink szakértelmétől függ. Ezért kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink folyamatos és magas szintű képzésére, ezzel hozzájárulva Megbízónk sikereihez.

A gazdasági vagy egyéb ügyletek során felmerülő késedelmes fizetések, tartozások rendezése érdekében törvényes eszközökkel eljárunk mind vállalkozások és mind magánszemélyek esetében. Az ügyfél nevében felvesszük a kapcsolatot az adóssal, akivel lefolytatjuk az érdemi tárgyalásokat, megkötjük a megállapodást a tartozás rendezése érdekében. A mi feladatunk, hogy – megbízónk érdekének megfelelően – az adott ügy körülményeit feltérképezzük, tisztázzuk, és a kintlévőséget behajtsuk.
 Fontos, hogy tevékenységünket a hatályos törvények tiszteletben tartása mellett végezzük. A behajtásról a köztudatban kialakult negatív képet el kell felejteni, amit mi teszünk, az a jogos követelés visszaszerzése, amit másvalaki jogtalanul használ.
Tapasztalataink szerint behajtási módszereink akkor is sikeresek, ha Vállalat már próbálkozott saját eszközökkel beszedni a követelést. Megbízóink ilyen esetben a peren kívüli rendezés előtti utolsó lépésként használják szolgáltatásunkat.